Boeken van Mjon van Oers


Narcistisch misbruik in de liefde: 50 vragen en antwoorden

Narcistisch misbruik in de liefde | 50 vragen en antwoorden

Mjon van Oers

ISBN 9789020215380

Uitgeverij: AnkhHermes

Klik hier om het boek in te bestellenZit je in of kom je net uit een narcistische relatie, of ken je iemand die in zo’n relatie gevangen zit, dan is dit het boek waarop je hebt gewacht. Het geeft je alle kennis die je nodig hebt. Kennis is macht, zeker in het geval van narcistisch misbruik, omdat het je duidelijkheid geeft om verder te kunnen gaan en te herstellen.


Door het lezen van Narcistisch misbruik in de liefde zet je de eerste stappen op je weg terug naar een eigen leven en naar zelfliefde. De 50 vragen en antwoorden geven je inzicht in wat narcisme is, hoe narcisten te werk gaan, je eigen rol binnen de relatie, de gevolgen van een narcistische relatie, hoe je eruit stapt en hoe je kunt herstellen. Achterin het boek vind je als de perfecte reminder een lijst van 50 redenen om een narcistische relatie te beëindigen en tests om uit te vinden of je partner een narcist is.

Helder, to-the-point en zonder er doekjes om te winden legt Mjon uit wat de impact van een liefdesrelatie met een narcist is en wat je kunt doen om ervan te herstellen.
Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk


Voorbij het narcisme in je relaties, familie en werk

ISBN 9789020212662

Uitgever VBK Media / AnkhHermes


Klik hier om het boek in te bestellenVoorbij het narcisme in je relaties, familie en werk van Mjon van Oers laat op een heldere manier zien hoe narcisme invloed kan hebben op alle facetten van het leven én wat je kunt doen om jezelf te beschermen. Van een narcistische ouder tot collega, van een narcistische partner tot de CEO: narcisme komt overal voor.

Voorbij het narcisme is vanuit het hart geschreven voor iedereen die met dit complexe fenomeen te maken heeft. Bij een narcist denken veel mensen aan iemand met teveel eigenliefde. Maar eigenliefde komt in vele gradaties. Een gezonde dosis is goed om te kunnen functioneren in onze complexe maatschappij. Bij een narcist gaat het echter om een diepgaand patroon van grootsheid, behoefte aan bewondering en gebrek aan empathie. De vraag is: hoe kun je een narcist doorgronden als een persoon met een gestoorde persoonlijkheid en jezelf beschermen? Je kunt niet in iemands hoofd kijken om te zien of diegene misschien grootheidswaanzin heeft, of denkt bijzondere rechten te hebben. Daar komt bij dat narcisten soms ook hele leuke, spannende en charmante mensen zijn. Daarom is het belangrijk om signalen van een narcistische stoornis te leren herkennen en leert hoe je je ertegen kunt wapenen.

Ben je verwikkeld in een narcistische relatie, of vermoed je dat je het 'slachtoffer' bent van een narcist, dan zul je na het lezen van dit boek veel meer inzicht hebben in wat je overkomt en heb je handvatten om je leven krachtig in eigen hand te nemen. Aan de hand van vele voorbeelden, ervaringsverhalen, tips en technieken leer je om voorbij je angst te stappen en vanuit liefde naar jezelf te kijken, zodat je met meer zelfvertrouwen de toekomst tegemoet gaat.Verraden door Liefde |  over Narcisme in Relaties


Verraden door Liefde |  over Narcisme in Relaties

Serie van 3 E-books

Prijs: € 27,00

Verkrijgbaar via www.trafopublishers.nl


Narcisten zijn talrijk en vindingrijk. De kans dat je er een kent, is groot. De kans dat je beseft in een narcistische relatie verstrengeld te zijn, is een stuk geringer. Wanneer je voor het eerst tot de ontdekking komt dat je leeft met een narcist, is het verstandig om zo veel mogelijk kennis op te doen.

Informatie is in dit stadium essentieel omdat je zonder kennis echt geen idee hebt wat je overkomt en waar het om gaat. Kennis is macht. Kennis die je nodig hebt om te voorkomen dat je in een nog slechtere situatie belandt.

In alle onzekerheid en verwarring die narcisme in relaties vaak met zich meebrengt, is er gerichte informatie en een inzichtelijke uitleg nodig. Die informatie is beschikbaar in de vorm van de E-books, Verraden door Liefde, over narcisme in relaties herkennen, hanteren en herstellen en geschreven door Mjon.


E-books Verraden door Liefde

Narcisme in relaties, herkennen, hanteren en ervan herstellen.


PLUK EEN ROOS, LEKKER KLAGEN EN DAN LOSLATEN

Word jij soms ook wel eens gek van al die positiviteit en shiny happy people om je heen? Iedereen op Facebook en Instagram is mooi en lijkt altijd op vakantie. We moeten alles telkens maar loslaten en dankbaar zijn voor wat we hebben. Mag je dan nooit meer gewoon een dag (of een week! of een maand!) gewoon lekker chagrijnig, boos of verdrietig zijn? Natuurlijk wel, de realiteit is dat iedereen wel eens een baalmoment heeft. In ‘Pluk een roos’, het vijfde product in de succesvolle stationarylijn van Inspirerend Leven, kun je even lekker alles van je afschrijven. Een prachtig vormgegeven ‘baaldagboek’ waarin zeuren, zaniken en zeveren is toegestaan.

Samen met vele bekende auteurs leverde ik een bijdrage aan ‘Pluk een roos’ 

Wil jij je eigen exemplaar van Pluk een Roos? Bestel er hier dan eentje: 
https://www.boekenwereld.com/pluk-een-roos